PIZZERIA BOXTEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Boxtel. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:25 Lekker goed gevulde Dürüm döner gegeten en gezellig praatje met de bezorger gemaakt. Bedankt
19 mei 2024 om 21:59 Kapsalons waren heerlijk, bezorgtijden wel lang
18 mei 2024 om 18:40 Bijna 2 uur moeten wachten op 2 Pizza's, spareribs en een durum met friet. Helaas was de friet enorm slap en spareribs weinig voor wat je betaald. Pizza en durum waren wel heel lekker.
2 mei 2024 om 23:46 Het eten wordt met liefde bereid en dag proef je terug! 100% een aanrader!
2 mei 2024 om 7:31 Niet helemaal de juiste bestelling geleverd, maar de bezorger en medewerker bleven vriendelijk en hebben een goed alternatief aangeboden.
27 apr 2024 om 9:02 Food Quality really bad
24 apr 2024 om 9:28 Was een goeie!
22 apr 2024 om 14:49 Super lekker gegeten en vriendelijke mensen. Wij hadden per ongeluk een fout gemaakt bij de bestelling. Toch hebben ze gratis een kapsalon erbij gegeven. Super aardig en wij gaan hier altijd onze kapsalons bestellen!!
15 apr 2024 om 18:31 Het eten was er zeer snel ondanks dat we het om 12 uur savonds hadden besteld, het was ook nog lekker warm en het smaakte heerlijk.
9 apr 2024 om 20:29 Hele aardige bezorger en heerlijke pizza's. Hij gaf aan dat hij even had moeten zoeken naar het huis, maar daar hadden wij geen last van. De pizza's waren heerlijk warm.
6 apr 2024 om 4:53 :)
5 apr 2024 om 19:32 Great wraps, good quality